Nişantaşı Rüştü Uzel Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Vizyon: "Mesleğinde Lider, Kişiliğinde Önder Nesiller Yetiştiren Bir Kurum Olmaktır."

Misyon: Öğrencilerimizi değerlerimiz doğrultusunda orta öğretim düzeyinde,İstanbul ve ülkemizin sanayi ve hizmet sektörünün ihtiyaç duyduğu nitelik ve donanım,güncel bilgi ve beceriye sahip teknik elemanlar olarak yetiştirip, mesleki ve akademik yükseköğrenimi hedefleyen öğrenci gruplarımızı yüksek öğrenime hazırlayan ve çevresinde tercih edilen seçkin bir mesleki ve teknik eğitim öğretim kurumu olmak.

Başarılar: 2016-2017 Eğitim Öğretim Yılı Okulumuz 10B sınıfı öğrencilerinden Ayfer YETER 18 Mart 2017´de Bükreş´te yapılan Local III Kumite branşında 14-15 yaş bayanlarda +55 kg´da Balkan Şampiyonu olmuştur.

Pansiyon Bilgileri:
Saatler: Başlama Saati : 08:30 Bitiş Saatleri sınıfların ders programına bağlıdır
Isınma: Doğalgaz - Kalorifer
Yabancı Dil: ingilizce
Servis Bilgisi: Okulumuzda servis hizmeti verilmektedir.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: Ulusal Ajans Erasmus+ "Modanın Başkentleri Buluşuyor" Ulusal Ajans Erasmus+ "Avrupa’da Drapaj Uygulamaları” Ulusal Ajans Erasmus+ "Nişantaşı’nın Genç Modacıları İtalya’da”

WEB - https://nisantasirustuuzel.meb.k12.tr

Adres - TEŞVİKİYE CAD. NO10 NİŞANTAŞI ŞİŞLİ/İSTANBUL

Öğretim Şekli :Tam Gün Tam Yıl

Adres - TEŞVİKİYE CAD. NO10 NİŞANTAŞI ŞİŞLİ/İSTANBUL

Ulaşım 30-M, 43 ve 46-K numaralı İETT otobüsleri okulun önündeki duraktan geçmektedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz Şişli ilçe merkezinde bulunmaktadır.